blindbåt

Så har ännu en helg passerat.
Bra helg!





Tack för busigheter och roligheter! :* :* :*
P.s BUDDAH!

xoxo Tiff :*

181818


bubye!

Okej fortfarande inte sovit... alltså varit vaken i snart ett dygn. Hur i helvete kommer jag överleva dagen? Ska sticka till E om nån timme typ, väntar på samtal, sen ska jag träffa T utanför skolan och få en tröja för att sen halv ett hoppa på ett fordon och sticka till en stad . Zzzzzzzzzz. Kommer inte få sova föräns idol är slut ikväll och lär bara få sova få dyrbara timmar innan vi ska upp tidigt och åka in till stan på en gymnasiemässa där jag får hoppa omkring och plåta hejvillt.
Hoppar innerligt att helgen blir en flipp, palla flopp. flippflopp.
Träffade en gång en kille i colombia, han påstod att han inte kunde gå i flipflops för då ramlade han, vad komiskt!

It's a simple fact that you can't seem to handle me.. saknar domdär nätterna så innerligt.
xoxo Tiff :*

sömnlös i stockholm

D4G! säger:
Go'Rillan, hans gamla vapendragare har vänt sig till heroinet nu vettu
D4G! säger:
Apan
mamasita säger:
apjävel

Historien är såhär: När jag var i östersund maj förra året fick jag ta hem Dags nallebjörn Balloo. "Man hade ju många gosedjur när man var liten, men ja hade bara TVÅ favoriter, vapendragarna, Balloo och Go'rillan ;D" uttryckte han färgglatt! Balloo har bott med mig nu i 1½ år och är straight edge men det gick inte lika bra för Go'Rillan =(
xoxo Tiff :*

I'll jack u off

Åh så har man varit på sitt sista möte ever på ungdomsvården, shiet... känns lite konstigt. Tydligen får dom inte ge ut min sömnmedicin längre (som ändå suger) så nu får jag nytt, Circadin, spännande!! Fick även ett intyg eller läkarutlåtande eller vad man ska kalla det som täcker min frånvaro dom sneaste dryga 3 veckorna. SKÖNT!

Mamma är ybergullig och köpte en skitfin ljuslyckta på indiska och en asläckör bh på H&M till mig. Grå med ljusgul spetsdetalj, now I can feel hot again! Finns väll inte mer att säga?

If you're looking for somewhere to go
Thought I'd take u to a movie show
Sittin' in the back and I'll jack u off
I can't give you everything u want
But I can take u to a restaurant
And if you're not hungry
I'll jack u of
xoxo Tiff :*

bum like u


Licious

Okej jag är riktigt jävla dålig. Vaknade tidigt imorse och tänkte gå till skolan! På riktigt, hedersord! Men när jag kommit ur sängen och satte mig i vardagsrummet med min monsterstora tekopp slog det mig att "Nej...inte idag."

Sitter och peppar över den storbystiga mumskvinnan som ska komma och fira mig nästa månad! Wooo!

Lets make hell seem like heaven!!
xoxo Tiff :*

afrika

Är det bar jag som saknar fjortismarc?
Och nu påminner jag världen så ni inte glömmer: Han strulade med fat ass på skolavslutningen nian.
Du är hopplöst blond och blåst och inte så vacker men we miss you lite grann, mitt gåsbarn!

Ha det forsatt gött i afrika lilla åsanisse och bär alltid med dig chokaldkakor ifall du blir indragen i en bil igen och måste muta dig ut!
xoxo Tiff :*

651

Kan fortfarande inte sova. Vad är fel på mig egentligen... Sömnlös i stockholm.
Vad hände precis? Vad hände precis?

Nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej!!!!!!!!!!!!!!

156

This is not an emoinlägg, its fuckin RAGE, Känner för att balla ur som Gordon Ramsey, men har inte nån energi i kroppen. Kan knappt trycka ner tangetnerna, krävs mycket fokus och fingerkraft.
Sitter i en jävligt groggy ilska, försöker vända tillbaka dygnet. Tog mina sista två In case of emergancy sömnpiller som borde ha slagit ut mig nån halvtimme sen.
Haha, kommer detta inlägg va en enda stor lucka? Kommer jag vakna imorgon och inte minnas att jag skrivit detta och vara helt förbryllad? I think so. Men jag menar tamigfan det jag skriver annars skulle jag inte skriva det.

Dra pinnen ur arslet och sluta vara så förjävlig.



Siri du är fan min bästa kompis, vad händer egentligen?
xoxo Tiff :*

YES!

Jag har inte en enda sak att vara deprimerad över. När helgen börjar är mina problem som bortblåsta. Allt kommer vara rätt. Dammet borta, onödiga saker borta, skolarbetet uptodate, nya färger på väggen och kanske en ny färg på mig?!
Jag är i god hälsa (när jag inte är förkyld som nu) och har en mamma som älskar mig under alla omständigheter...

Jag sitter i Evan Rachel Wood mode, dessa filmer måste ses av alla::
Pretty persuasion
Thirteen
Running with scissors
King of california


xoxo Tiff :*

S-s-s-snöööö

Jag har nu sen en vecka tillbaka trott att min kamera är trasig eftersom autofokusen inte fungerade, bländaren stod på 00 hur man än gjorde och att slutartiden inte gick att höjja mer än till 8. Så korkad är jag, det var objektivet som itne var fastskrvat ordentligt, haha! DEN ÄR INTE TRASIG. Men tidigt imorse när jag sprang ut utan mössa i pyamas och strumpor i snön trodde jag att den var pajj, så all tid därute for nothing, bilderna blev SKIT. Men jag är glad ändå!

Går in, snöblöt hud, snöblöta fötter, snöblött hår och lägger mig i sängen (där jag listar ut detdär med objektivet blAbla) börjar egofota min snölycka ett tag och går sen in i köket och fotar genom fönstret, inte dom bästa bilderna, men det var helt ok! Tio imorse somnade jag av utmattning. Kanske var det lite dumt att springa ut i strumpor och utan riktiga kläder men helt klart värt det i min åsikt.

Så nu sitter jag här och äter Mintkrokantchoklad och banan, Dom flesta hatar snö för att det är så kallt. But let me ask you this: Vad väljer du hellre?
A) Piskande iskall vind som slår du gul och blå
B) Att allt ligger under ett stort fluffigt täcke av vit snö, himlen är klarblå, solen lyser.
C) Att jag kommer hem till dig med en klase bananer och ett hånflin
Man borde älska när det är snö, allt är så ljust och glatt! =D
Hoppas jag blir frisk snart, hoppas en viss annan sötnos blir frisk snart *helande pussar till dig i lass fulla*


xoxo Tiff :*

chochochocolate

Jag är förkyld som fan så här kommer recept på bästa varma chokladen ever.

Tiffanys vintermyschoklad.
2koppar
5dl mjölk
4tsk kakao
5tsk farinsocker eller strösocker
1 droppe Pepparmint essans (finns på apoteket)
½vaniljstång

Vispa ner allt i mjölken och värm tills det NÄSTAN kokar. Häll upp i varsin kopp, ha i en klick vispgrädde, pudra lite kakao över för synes skull och avnjut med någon du verkligen tycker om eller med din mamma (i mitt fall fick jag njuta med mamma för att Siri nog sover och den andra är too far away).
Lycka till små kalluffser! =D
xoxo Tiff :*

facelift

Nu är det fan dags. Mitt rum (och mig själv egentligen) behöver ett ansiktslyft.
Nästa vecka eller redan i helgen ska målarfärg, schabloner, hyllor med osynligt fäste, sängöverkast, förvaringslådor och lite smått och gott inhandlas. Förhoppningsvis blir det lovely lovely mysfaktor en miljon nu till vintern.
Det svarta skrivbordet ska kastas ut, min svarta hylla också. Känner du att du vill ha skrivbordet så SÄG TILL!


Det snöar det snöar det snöar och jag är helt till mig för att det snöar, okej det kommer vara borta imorgon men jag längtar efter snö som iallafall går över fotleden! För när det är massa snö kommer lyckan. Inget mer grådaskigt slabbigt lerigt. vitt vitt isigt, ljust, lovely!! Tänk er; bygga snögbbar, snöbollskrig, gå in, sätta sig i soffa eller säng med mysfilt/täcke, dricka varm choklad, äta lussebullar, titta på film, julgranar, levande ljus. Hejhopp =D Är i extas vavavavava =D=D

Är chocksugen på att mysa med en mysig person nu. Äta Äpple/päron Dumle och titta på fantasyfilm och och och snusa =D Japp, är snussugen.



Färgen jag vill måla om mitt rum med och läckra sängöverkast, väljer nog rosa för att pigga upp livet lite. Najs eller bajs?
xoxo Tiff :*

betaFET!

Gud vad jag hatar betapet. Jag hatar det för att jag är sämst och måste spela mot nån som är bra. I know I know, dålig förlorare, men det är väll bara en del av min charmiga personlighet?! öhöhhöhö.hööö****
Idag vare spagettimode, känslan vällde upp inom mig att spagetti var helt rätt för idag, so I kokade spagetti med en härlig mushroom och fetasås, LAKTOSFRI! Magen älskar det.

R.I.P old couches!
xoxo Tiff :*

NnNnnN

Tuffany säger:
vad gillar du nattan...kattmat? guldfiskar? denim? pojkband? knark? guldkedjor? trumpeter? snoppar? badkarsproppar?
Nathers säger:
Jag gillar snoppar, klittor, knark, sömn, stora hundar, enorma hajar och heineken.

Nathalie Niemeläs top fyra djur i film:
#1. Ugglan Hedwig i Harry Potter
#2. Grisen Babe
#3. Hunden Sam i Evan almighty
#4. Råttan Scabbers i Harry potter

Summering: Nathalie Niemelä gillar harry potter och fula djur!

Från vänster: Nathalie, Gudrun skyman, Will Ferrell
Från vänster: Nathalie Niemelä, Gudryn Skyman, Kenny Breck
Puss godnatt allihopa!
xoxo Tiff :*

'_'

Så var den helgen over. Den blev lite längre och roligare än vad jag trodde, faktist!
Stardust, Äpple/päron Dumle, apelsinjuice, duntäcke.
Somnade när jag kom hem imorse, sov till kanske 17.20, fyfan vad skönt men är fortfarande helt jobbgt trött :( :( :( drömde ett helt drös konstiga saker inatt t.ex om vulkaner och elaka sms när jag borde drömt om mangotuggummin och stjärnstoft. Förlåt tusen gånger om jag var jobbig att sova med. Det var bäst att få sova med dig. Varma mysiga fanskap *pirrr* ^^

Mycket känns bra nu, så bra så bra så bra! Vi gör om det snart tycker jag.
Det som händer händer helt enkelt och man ska bara go with the flow, som forspaddling?
xoxo Tiff aKa the claw :*

=))

Åka buss mitt i en lördagsnatt, få volvoskjuts, amazing amazing kväll. Amazing. Somna klockan halv sju på morgonen. amazing!

Det är helt underbart här i hemliga destinationen. Jag måste ju vara spritt språngande galen. Eller så hittade jag bara tillbaka pyttelite till gamla Tiffany som några av er kanske minns. Talladega nights och Evan almighty stod på filmagendan. Will Ferrell och Jogn C Rielly går så bra tillsammans i filmer, som kinamat och chokladpudding. Och inger slår Steve Carell heller, åh underbara män som förgyller världens vardag. Ni förtjänar varje krona av dom mångmiljoner ni drar in årligen. Gief plizz? ^^

Köttfärsås snus och glass.
Du garanterade en asbra kväll, jag fick den!
TACK FÖR ATT DU GER MIG DIABETES MED DIN SÖTHET! :*
xoxo Tiff :*

BUSTIFFANY

Hej ikväll lämnar jag stockholm för att åka och sova i en hemlig destination! Pilutta pliutta!! =D =D ^^
xoxo Tiff :*

Disco dance

My name's Lolita and i like to boogie, i like the boogiewoogie, i love the discodance
My name is Crystal and i've got a pistol, i shoot you *bangbang* i love to discodance

Party

Vart ska man börja egentligen?
Mötte upp med Siri i slussen hyffsat tidigt på kvällen för att ta en fika som blev cheeseburger på donken. FYFANFYFAN klarar verkligen inte av att äta, har inte gjort det på flera dagar nu och äcklig sliskig donkenkäk gjorde inte susen, fyfan vad illa jag mådde och vilken magsmärta!

Vi kilade upp till Emerson med öl och vin.
När vi kom fram var det knappt folk där. Chilla och röka på Emersons rum gällde men sakta och säkert kom fler och fler och fler och fler och fler. Massvis med folk från kulturama och resten kände folk på kulturama. Det var riktigt trevligt men lite trångt. Hallen var ett enda hav av skor och jackor, sådär som det tillslut blir på roliga kalas.

Självfallet ska ju jag vara så dum i huvet som jag är och hälla strösocker i min nyöppnade öl och hela skiten skummar över och attans vad blött det blev, gosh ^^

Dancebattle till Boomfunk MC som ballade ur lite men var grymt roande. Och det var även kul att få slå Adam i huvet fler gånger än jag har fingrar. No offence adam, du är snäll, men när jag ser sig så vill jag bara *BANG* UNLEASH THE KUNGFUMONSTER IN ME, RaarrwWWwrrrr r >.< :@ := (<--darth vader, han är dum och hör med dom dumma gubbarna)

Det är så ju jävla typiskt när man ska åka hem. Jag köper en satans smsbiljett för att jag är out of cash, och såklart så sitter det ju ingen i spärren. Kunde åkt gratis och sluppit slösa 20:- eller vad det är på mobilen. För att göra allt LITE LITE roligare så missade jag PRECIS mitt tåg vilket betydde 29 minuter till nästa. Och ja jag är en bortskämd stockholmsunge och för oss är 29minuter massor när vi är vana vid 10minuterstrafik.
*

Sist men absolut verkligen inte minst vill jag säga en sak till en viss underbar person: Det var ett missförstånd, snälla förstå det. Du är fastklistrad i min hjärna natt och dag. Jag saknar dig mer än ord kan beskriva. Hoppas att du vet det.. Känner mig lite smått patetisk nu, men spillerill. Herregud vad jag saknar dig ;*

Note to self: Använd aldrig mer kläder utan fickor =(
xoxo Tiff ;* :*

o.o



Jag gör mig festsnygg

xoxo Tiff
;*

Båtfängelse?

När jag pitchade kryssningsidén till mamma la jag fram det såhär:
Jag: Kan vi inte åka på en tacky kryssning till åbo. Så beställer vi den absolut minsta hytten bara för att, du köper taxfreebooz så bryter vi mot så många regler som möjligt för att se om vi kan hamna i båtfängelse. Dom kan inte bara slänga ut en till havs, dom måste ha båtfängelse.
Mamma: Men ska du inte försöka gå till skolan
Jag: Nej, jag vill ha båtfängelse. Kom igen, vi stryper varandra hemma, vi stryper varandra på stan, vi stryper varandra på telefon är det inte dags att vi stryper varandra till havs? (I england säger man strangle när man menar retar upp varandra eller går varandra på neverna, vår konversation var på engelska)
Mamma: Men jag håller på bli gammal tiffany
Jag: Okejdå, var tråkig då. Tänkte vi kunde ta lakan över huvet på kvällen och skrämma slag på alla pensionärer. Föresten, jag ska på kalas imorgon, jag tar med peruken och pixiedust.
Mamma: Vad är pixiedust?
Jag: Glitter i ett saltkar.
Mamma: Du är helt tokig och jag älskar dig för det.

Vi har verkligen helt absurd roliga samtal ibland, jag och mamma. <3 <3 <3

HEJ

En ganska skev man påpekade nyss mitt "xoxo" som jag singerar blogginläggen med och även alla utgående meddelanden från min handdator samt mejl och meddeladen till släkt och vänner.

Jag har använt xoxo så länge jag kan minnas, sen jag var såhär liten *håller handen typ en decimeter ifrån golvet)! Vartenda julkort, födelsedagskort, påskkort etc jag signerat har jag signerat med "xoxo tiffany" det är alltså INTE nått jag fått av faggot Gossip Girl. Om något så har gossipgirl snott det ifrån mig, dumma tjuvar. Hade jag bott i USA hade jag kunnat stämma henne, om jag bara visste vem hon var =( =( =(!
Så, nu har jag sagt det jag ville ha sagt till mina 2-3trogna läsare.

Föresten har jag en jättefin ametist som jag fick av en speciell person. Den har legat i min ficka idag, och den har trollat lite med mig =D Du ska få en ametist av mig också, för jag har en som jag vill att du ska ha. Skickar på posten någon dag, påminn mig ^^*

Who am I? Thats one secret I'll never tell. xoxo TIFFANY ;* ;*

Torsdag

Så är det en ny dag.
Ganska kass start faktist. Har gjort en person arg, en annan besviken och en tredje ledsen trorjag :/ Det är inte med flit förlåt allihopa!

Jag hade en helt sjuk dröm inatt, den hade inte någon såndär speciell handling men den var iaf obehaglig. Facebook, jag drömde att jag läste och såg konstiga saker lite varstans på facebook. Men det värsta med drömmen var att det var en såndär dröm som känns läskigt äkta. Så givetvis nu när jag varit vaken en liten stund måste jag kolla upp om det verkligen var sant det jag såg och läste i drömmen och det var det såklart inte. *pheeeeew*

Eftersom mitt prov var IGÅR (fuck that chiet) så ser jag inte att jag måstemåstemåste till skolan idag. Ska nog sova till eftermiddagen. Har faktist mått ganska illa dom senaste dagarna och har ingen aning om varför, så äta har gått bort helt. Blir det inte bättre om ett par dagar får jag gå till doktorn innan jag ser ut som the dead terrorist, ouhahahaah!! Påminn mig...or...I...KILL YOU!!! :@

Till er som är bakom flötet har jag blekt håret och tagit ut min tungpiercing och gått ner typ 3kg, vilket man inte ska klaga på haha! Bara jag inte får nån jävla Disneymidja.

Orkar inte skriva mer, men en stor hyllning till C, M, M, I, S & Z som är de bästa människorna i mitt liv! PUSZZZzzz :* ;* ;*

Micra godis var jätteroligt!
xoxo Tiff

Mitt hjärtas innersta rum

Siri Blackman, Siri Blackman, Siri Blackman!

Konstruktiv

Som rubriken säger har jag idag varit konstruktiv.
Jag har målat om mina naglar till den härliga röda färgen som någon dag kommer bli min signatur precis som Britneys signatur är att visa fittan när hon kliver ur en bil. Sen har jag även städat mitt rum, ja hör och häpna! Allt är på plats, mina lådor är sorterade, prylar och hyllor dammade, sängen nybäddad och fresh, golvet dammsugit och skurat och sist men inte minst en låååång vädring och lite god doftspray som ska lukta bär.

Ansiktsmasken var nog höjdpunkten, dödahavetlera eller vad det nu skulle föreställa. Man känner sig lite mer männsklig igen. Tror jag ska ta ett lååångt hett bubbelbad ikväll innan det är dags att sova.

Sen mindre bra grejjer, jag drömde en hemsk mardröm inatt/imorse.
I drömmen skulle jag ha fest så hade en kompis bjudit in honom. Jag blev glad att få träffa honom men vi hade inte så mycket tid att snacka strunt och umgås. I mitt vardagsrum fanns det helt plötsligt massa kylskåp så när jag var ockuperad med att hitta kylskåpet med apelsinjuicen så hade han smitit iväg med min klasskompis. Jag tänkte inte mycket på det tills jag gick in i mitt rum och han låg i min säng med min klasskompis och dom knullade som i en porrfilm.
Nån sekund efter att jag sett det höjdes musiken helt sjukt på festen och hela taket rasade ner.
Och där slutade drömmen. Jag vaknade med en hemsk knut i magen. Vad betyder den egentligen?! Betyder drömmar nått?!

Här och nu tar jag mig själv i kragen. Jag är en stark tjej, en stark tjej och inget blir bättre av att ligga och tjura och tycka att livet är orättvist. Jag respekterar ärligheten och vill vill vill och hoppas hoppas hoppas innerligt att vi kan vara bra vänner. Ha samma kontakt som förut. För att du är en av dom finaste människorna jag känner. Allt jag behöver är att veta att du är glad så blir jag också glad.
xoxo Tiff

Ps.

Jag kom på att jag inte har den blekaste aning om hur man gör sin blogg snygg, fast jag har väll kanske 2 läsare så det spelar ingen roll.

TORR

Jag har tagit ett stort framsteg jämfört med igår. Jag har lyckats lämna min gosiga säng och är nu bosatt på soffan. Har även tagit mig i kragen och druckit ett glas vitaminbrus samt ätit en knäckemacka (men bara för att mamma tjatar).
Det finns inget bra på tv, eller inget är lockande iallafall.
Det finns inget bra att ladda ner, eller inget är lockande iallafall.

Sequins

Hej jag orkar inte.
Hej jag orkar inte.


Snurr, snurr, snurr, snurr, snurr, snurr, snurr, snurr, SNURR SNURR SNURR


RSS 2.0